Reviews

Hier vindt u reacties van tevreden klanten. Bent u ook tevreden? Dan stel ik een review zéér op prijs.

Schrijf hier een review

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
9 berichten.
Janneke schreef op 15 november 2019 om 10:02:
Eef heeft inmiddels meerdere klussen bij mij gedaan. Alles naar volle tevredenheid. Hij heeft kennis van zijn vak, denkt met je me en komt zijn afspraken na. Een prettig en betrouwbaar persoon om in huis te hebben,
Marcel Daal schreef op 25 oktober 2019 om 20:33:
Eef heeft diverse werkzaamheden bij ons verricht, waar ik zeer tevreden over ben. Ik vind het een verademing als hij hier werkzaam is, top!!
Tjeerd Alwicher schreef op 13 mei 2019 om 21:34:
Onlangs heeft Eef bij ons in de keuken een afzuigkap opgehangen en de afvoer naar buiten aangelegd. Eef werkt op alle fronten zeer netjes. Het contact was vriendeijk en correct, hij reageerd snel op vragen en komt na wat hij zegt. Ook de afwerking is zeer netjes gedaan, en je kan zien dat Eef weet waar hij mee bezig is. Een echte vakman die ik in het vervolg zeker weer zou vragen, en die ik ook iedereen aan zou raden. Zeer tevreden over zijn werk.
Annemiek schreef op 2 mei 2019 om 15:41:
Voor mijn nieuwe badkamer ben ik begin dit jaar naar een bekende badkamerwinkel gegaan voor de inrichting en voor advies. Maar dan komt het probleem, de badkamer moet ook nog gemaakt worden en dat bleek niet zo simpel. In september of oktober was ik aan de beurt. Via Brian van BT Elektro (ook een enorme vakman) ben ik bij Eef Drinkwater terechtgekomen. Hij beloofde me dat de badkamer voor de Pasen klaar zou zijn en dat was ook zo! Eef gaf me een ander advies dan dat ik kreeg van de badkamerwinkel. Ik ben heel blij dat ik zijn advies opgevolgd heb. Ik heb nu een prachtige badkamer. Echt een waardevermeerdering van mijn huis. Eef bedankt, je bent een ware vakman!
Marjolijn schreef op 1 mei 2019 om 14:19:
Zeer tevreden over het werk van Eef. Hij heeft meerdere klussen voor ons gedaan (zoals bijvoorbeeld het verwijderen van meerdere radiatoren in verband met het laten plaatsen van vloerverwarming, aparte groep gemaakt in de groepenkast, met bijbehorende nieuwe stopcontacten ten behoeve van wasmachine en droger) Ook maakt hij mooie meubels en plantenbakken van steigerhout. Op ons verzoek heeft hij een verhoogde plantenbak gemaakt, die precies aan onze verwachting voldeed. Ik vind Drinkwater technische dienstverlening echt een aanrader!
Nel schreef op 1 mei 2019 om 13:49:
Eef heeft diverse klussen keurig net gedaan. Badkamer super afgewerkt. We weten hem te vinden voor een volgende klus. Thanks Eef!
Ela v.d.L. schreef op 29 april 2019 om 09:49:
Klus in de badkamer: Eef is stipt in communicatie en afspraken. Netjes en met zorg gewerkt. Super gedaan Eef, ik ben er blij mee. Dank je wel.
Herman Mulder schreef op 4 april 2019 om 17:26:
Hield zich aan de afspraak en deed prima werk. Top
Admin-antwoord door: info@drinkwater-td.nl
Bedankt voor de leuke klus en voor deze review. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet Eef Drinkwater Drinkwater technische dienstverlening
Bart schreef op 26 februari 2019 om 22:48:
Eef heeft onze droombadkamer gerealiseerd. Perfecte afwerking en afspraak is afspraak. Goeie kerel die we iedereen kunnen aanbevelen.!
Admin-antwoord door: info@drinkwater-td.nl
Bedankt voor de leuke klus en voor deze review. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet Eef Drinkwater Drinkwater technische dienstverlening

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Drinkwater technische dienstverlening
Hillekensacker
6546KM Nijmegen

 

T: 06 21 26 40 63
E: info@drinkwater-td.nl

 

Kvk: 73822841
Btw: NL163920862B01
Iban: NL97KNAB0258412852