Allround klusser

U kunt mij benaderen voor (bijna) alle klussen in en om het huis en gebouw!

Heeft u bijvoorbeeld een lamp of een schilderij die opgehangen moet worden? Of een kastje van de Zweedse meubelgigant dat in elkaar gezet dient te worden? Een stopcontact dat vervangen of verplaatst moet worden? Een laminaatvloer die gelegd moet worden of een rolluik dat u geplaatst wilt hebben? Misschien wilt u wel een openhaard in uw huiskamer? Of moeten uw Velux-dakramen vervangen worden? Een scheidingswandje op de zolder voor die extra slaapkamer, natuurlijk met een deur erin.

Niets is te gek, alles is bespreekbaar!

Lowbudget

Dat ik een allround klusser ben is een ding wat zeker is. Ik vind het leuk om zo veel mogelijk afwisseling in mijn werk te hebben en echt mee te denken met mensen over wat er mogelijk is binnen een bepaald budget. Het hoeft namelijk niet altijd splinter nieuw materiaal te zijn om iets moois neer te zetten.

Zo heb ik bijvoorbeeld van een 2e hands hoekkeuken inclusief apparatuur een rechte opstelling gemaakt met de bruikbare kasten. Ik heb daar een nieuw aanrechtblad met een nieuwe keukenmengkraan op gemonteerd en de keuken betegeld met nieuwe tegeltjes. Zo heb ik toch met minimale kosten een mooie keuken kunnen realiseren die nog jaren mee kan.

Ook heb ik eens in een oud pand met originele (2e hands) wandtegeltjes én nieuwe wandtegeltjes, een staande toilet met hangende stortbak omgebouwd naar een zwevend toilet. De bovenkant heb ik op verzoek van de klant afgewerkt met een marmeren planchet. Deze heb ik op maat geslepen uit een oud marmeren aanrechtblad welke de klant nog had staan in de schuur. Zo is de toiletruimte toch weer fris en modern opgeknapt, maar heeft het wel zijn oude karakter behouden. Van datzelfde aanrechtblad heb ik óók een marmeren planchet geslepen en gemonteerd in de douche om spulletjes op te kunnen zetten.

U ziet, ik vind het dus ook leuk om iemand te helpen om lowbudget zijn huis mooier te maken.

Huismeester

Voor Vve’s, stichtingen, verenigingen en instellingen ben ik ideaal om ingehuurd te worden om het nodige onderhoud of klusjes te doen.

  • Ik ben allround inzetbaar, dus als er een slot kapot is kunt u mij bellen, maar ook om een lamp te verwisselen of misschien wel compleet te vervangen. Altijd hetzelfde gezicht en hetzelfde aanspreekpunt.
  • Ik ben natuurlijk ook in te huren om bijvoorbeeld bij verschillende bewoners klusjes te doen, zoals schilderijen ophangen, lampen ophangen, kasten in elkaar zetten. Uiteraard tegen een van tevoren besproken dagtarief of uurloon.
  • Ik ben opgeleid Beheerder Brandmeldinstallaties, dus ook daarvoor kan ik het verplichte maandelijks onderhoud doen. Denk hierbij aan het maandelijks testen van automatische melders, handmelders en storingen en de doormelding hiervan naar de brandweer of naar de alarmcentrale.

 

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Drinkwater technische dienstverlening
Hillekensacker
6546KM Nijmegen

 

T: 06 21 26 40 63
E: info@drinkwater-td.nl

 

Kvk: 73822841
Btw: NL001873783B58
Iban: NL97KNAB0258412852